Kunnen wij u helpen

09:00 - 18:00

Breng een bezoekje

 Grote Steenweg 10/0
2431 Veerle

Koken & Bakken

Niets is fijner dan de ochtend door brengen op je eigen terras onder het genot van een kopje koffie. Maar daar hoort natuurlijk wat lekkers bij. Een zelfgebakken appeltaart, zoete scones met jam uit eigen tuin of vers brood uit de oven. En als de middag aanbreekt is er niks gezelliger dan een borrel in de zon of een zomers diner op eigen gazon. Wat dacht je van zelfgemaakte focaccia met cherry tomaatjes of een heerlijk stoofpotje? Bij Tuincentrum Bloemenland vind je alles voor bakken en koken. Nog nooit was het zo makkelijk de chef uit te hangen voor familie en vrienden!

De bakafdeling 

Op de bakafdeling van Tuincentrum Bloemenland vind je alles wat je maar nodig kan hebben. Ga je een appeltaart maken? Of bak je een heerlijk eigen stokbrood? In ons bakassortiment vind je bloem voor brood van onze eigen merk Bakshop, cake- en taartmixen van het merk Custers en verschillende versieringen zoals kaarsjes, chocoladeschilfers en rozijnen. Ook voor bak accessoires ben je bij Bloemenland aan het juiste adres. Wij verkopen verschillende accessoires om het bakken een feestje te maken. De merken Patisse en Scrapcooking vind je terug in onze winkel. 

De kookafdeling

Geen groene vingers maar wel gevoel voor lekker eten? Dan ben je op de kookafdeling van Tuincentrum Bloemenland geheid op je plek. Hier vind je alles wat je nodig hebt om een sterrenmaaltijd te bereiden. Onze merken bestaan uit Beka kookpotten en braadpannen, Emile Henry ovenschotels, Dutch Ovens, wokpannen en diverse keukenaccessoires. Ook braadpannen van Scanpan vind je bij Bloemenland terug. Dit zijn zeer kwalitatieve pannen waarvan er zelfs in de oven gebruikt kunnen worden. 

Ben je op zoek naar een kwalitatieve thermos of koffiekan? Dan vind je vast en zeker je gading bij de merken Thermos en Alfi.
Ook hebben we een breed assortiment aan keukenaccessoires van de merken Curver, Gefu, Nerthus en glazen van het merk Luminarc.

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Binnen