Kunnen wij u helpen

09:00 - 17:00

Breng een bezoekje

 Grote Steenweg 10/0
2431 Veerle

Dieren

Een poes, een hond, een paard, een konijn, een vis,… Hoe klein of hoe groot ook: een huisdier zorgt gegarandeerd voor leven in en rond je woning! Om goed voor je huisdier te kunnen zorgen moet je natuurlijk wel een aantal belangrijke dierenbenodigdheden in huis hebben. Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar een dierenwinkel in je buurt om dierenvoeding te kopen? Of zijn er andere dierenbenodigdheden die je wil aankopen? Dan moet je bij Bloemenland in Laakdal zijn.

Alle dierenbenodigdheden voor jouw huisdier

Wie op zoek is naar dierenbenodigdheden, die vindt bij ons alles wat hij nodig heeft. Op het vlak van dierenverzorging bieden wij je namelijk een zeer ruim assortiment aan van diverse producten, verspreid over een afdeling van maar liefst 400m² groot. Wil je een hondenbench kopen als slaapplaats voor je viervoeter? Zoek je een mooi, groot kippenhok als thuis voor je kippen? Of ben je op zoek naar een aquarium voor je vissen? Kom dan eens een kijkje nemen in onze afdeling met dierenbenodigdheden. Hier vind je verschillende accessoires (van kleine aquariums tot grote hokken, leibanden, eetbakjes enzovoort), voor zowel grote als kleine dieren. Bovendien verkopen wij zowel dierenbenodigdheden voor binnen als voor buiten.

Leg je huisdier in de watten met onze dierenbenodigdheden

Als huis- en tuincentrum heeft Bloemenland je heel wat te bieden, waaronder ook een grote afdeling met allerlei dierenbenodigdheden. Hier kan je terecht voor diverse producten zoals bijvoorbeeld een hondenbench, een kippenhok, een halsband of een mand, maar ook voor dierenvoeding van verschillende kwalitatieve merken. Voor honden, katten, paarden enzovoort: wie zijn huisdier in de watten wil leggen, die moet bij Bloemenland zijn! Kom langs in onze winkel te Laakdal (provincie Antwerpen) en maak kennis met ons grote assortiment dierenbenodigdheden. Wil je meer inlichtingen of heb je vragen over ons gamma, neem dan contact op.

Neem contact op