Kunnen wij u helpen

09:00 - 18:00

Breng een bezoekje

 Grote Steenweg 10/0
2431 Veerle

Tuingereedschap

Wie het geluk heeft om een eigen tuin te bezitten, zal hier zeker en vast met volle teugen van genieten. Om je tuin mooi te houden is een minimum aan onderhoud echter wel vereist. Het juiste tuingereedschap is dan ook onmisbaar voor iedereen die z’n tuin graag netjes in orde houdt. In wat volgt vertellen we je meer over de verschillende soorten tuingereedschap en over de producten en merken die je kan terugvinden bij tuincentrum Bloemenland in Laakdal.

Voor elke vraag het juiste tuingereedschap

Je gazon tot het kleinste grassprietje perfect verzorgen? Hagen tijdig snoeien zodat ze gezond blijven? Nieuwe bloemen planten om je tuin op te fleuren? Het zijn allemaal taken die elke tuinier met plezier zal uitvoeren, mits hij het juiste tuingereedschap heeft. Gelukkig wacht er een uitgebreid arsenaal aan tuingereedschap op je bij Bloemenland. Of je nu op zoek bent naar een heggenschaar, een tuinslang, een snoeischaar, beschermende handschoenen of iets anders: al deze tuinartikelen vind je terug in onze winkel.

Soorten tuingereedschap

Bij het onderhouden van je tuin is het fijn werken om het juiste tuingereedschap voorhanden te hebben. Maar hoe weet je nu welk tuingereedschap het meest praktisch is? In grote lijnen kunnen we ons assortiment aan tuingereedschap opdelen in een aantal groepen:

  1. Handgereedschap voor de kleinere klusjes
  2. Elektrisch gereedschap voor de grotere tuinklussen
  3. Gazononderhoud
  4. Handschoenen, werkkleding etc.

Onder handgereedschap vallen de kleinere artikelen, zoals snoeischaren, harken en schoffels voor het  verwijderen van onkruid en het kleinere snoeiwerk. Elektrisch gereedschap als elektrische snoeischaren gebruiken we voor grote tuinklussen, zoals fruitbomen snoeien. Bij gazononderhoud denken we natuurlijk gelijk aan verdelers. De veiligheid en bescherming is ook belangrijk, dus we hebben ook een uitgebreid stuk aan handschoenen, kniebescherming, werkkleding en overige accessoires. Voor al deze artikelen heb je bij ons een ruime keuze!

Tuingereedschap van diverse merken

Bij Bloemenland vind je al het nodige tuingereedschap om het groen rondom je huis te onderhouden. Bovendien waken wij erover dat we onze klanten enkel het beste tuingereedschap aanbieden. Daarom kozen we ervoor om alleen te werken met de meest kwalitatieve merken. Hiertoe behoren onder andere Gardena en Polet (voor schoppen, harken, handschoenen, gieters. Kortom: bijna alle soorten tuingereedschap), maar ook Somers voor zaden, DCM voor meststoffen en Edialux voor sproeistoffen. Voor laarzen, tuinklompen en handschoenen beschikken we over een ruim assortiment van de merken Gevavi, Dunlop en Beusters.

Uiteraard is dit slechts een kleine greep uit het bonte aanbod van merken dat je bij ons kan vinden. Wil je weten wat we nog allemaal te bieden hebben, dan nodigen wij je graag uit in onze winkel te Laakdal!

Tuinbenodigdheden

Voor iedere tuinklus heb je goed materiaal nodig. Of je nu een snelgroeiende klimop op zijn plek wilt houden, een rozenstruik langs een pergola wilt geleiden of een schudding gaat bekleden met hortensia's. Bij Tuincentrum Bloemenland vind je alle tuinbenodigdheden om de klus te klaren: van bindmateriaal tot bamboestokken en van bevestigingsmateriaal tot klimrekken. Geen klus is te zwaar met de hulp van Bloemenland!