Kunnen wij u helpen

09:00 - 18:00

Breng een bezoekje

 Grote Steenweg 10/0
2431 Veerle

Boeketten & Bloemstukken

Bij Bloemenland kan je terecht voor zowel moderne boeketten en bloemstukken als meer klassieke exemplaren. Er staan verschillende bloemstukken en boeketten voor je klaar in de winkel, zodat je snel een keuze kan maken indien je op zoek bent naar een leuk cadeau. Maar onze bloemstukken zijn niet enkel geschikt als cadeau: ook voor andere gelegenheden bieden we verschillende mogelijkheden. In onze bloemenwinkel liggen tevens fotoboeken ter beschikking met voorbeelden van bruidsboeketten en rouwbloemstukken. Deze kan je rustig doorbladeren en zo een boeket of bloemstuk van je keuze bestellen. Of heb je ergens anders iets moois gezien? Dan kan je ook steeds zelf een voorstel meebrengen, waar wij dan vervolgens een prijs voor opmaken. 

Iedere dag maken onze bloembindsters verse boeketten passend bij het jaargetijde. Natuurlijk maken wij ook boeketten naar uw wensen en een door u gegeven prijsindicatie. Tegen een kleine vergoeding bezorgen wij ook in de regio.

Stel zelf je bloemstukken samen met verse snijbloemen

Naast het assortiment voorgemaakte bloemstukken kan je ook altijd zelf iets samenstellen. Bloemenland beschikt namelijk over een groot aanbod van verschillende soorten snijbloemen die je kan combineren zoals jij dat wenst. Wil je gewoon enkele losse bloemen kopen? Wil je een volledig boeket laten samenstellen? Of wil je zelf kiezen welke snijbloemen er in je bloemstuk verwerkt worden? Geen probleem! Ons team stelt met plezier de mooiste bloemstukken en boeketjes voor je samen.

Bruidswerk

Bij de mooiste dag hoort ook het mooiste bruidsboeket. Onze bloembindster zal uw wensen met u doorspreken, u van advies dienen en creatieve ideeën aandragen. Niet alleen het boeket is belangrijk maar ook de corsages en eventuele bloemversieringen in het haar of hoed. Maak vrijblijvend een afspraak.

Rouwwerk

Wij maken rouwarrangementen naar uw wensen en kleuren. Maak een afspraak of kom langs dan zorgen wij  voor een mooi en stijlvol boeket of arrangement, met of zonder lint in de kleur die u passend vindt. 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloemen