Kunnen wij u helpen

09:00 - 18:00

Breng een bezoekje

 Grote Steenweg 10/0
2431 Veerle

Overige - buiten

In het tuincentrum vind je niet alleen het basisassortiment planten, tuingereedschap, potgrond en potterie. Wij hebben ook een mooi assortiment aan schoeisel, deurmatten, sfeerhaarden en nog veel meer. 

Laarzen & Klompen

In ons Tuincentrum vind je een mooi assortiment aan schoeisel waaronder laarzen en klompen. Naast diverse standaard laarzen verkopen wij ook regen laarzen en moderne laarzen die niet alleen handig zijn voor in de tuin, maar ook leuk eruit zien. Ook onze assortiment klompen bestaat uit diverse kleuren en maten. Bij Tuincentrum Bloemenland vind je schoeisel van de merken Dunlop, Gevavi en Gardy.

Deurmatten

Bij Tuincentrum Bloemenland vind je niet alleen alles voor in de tuin maar ook alles voor in en om het huis. Zo hebben wij een mooi assortiment aan deurmatten. Onze collectie deurmatten bestaat uit allerlei soorten, kleuren en maten. Ben je op zoek naar een schoonloopmat, een functionele droogloopmat of simpelweg een verwelkomende boodschap bij de voordeur? Ook verkopen wij tapijtlopers in vier verschillende motieven welke op maat af te snijden zijn. Ideaal voor in de hal, keuken of badkamer en optioneel met anti-slip laag. Bij Tuincentrum Bloemenland vind je het allemaal! 

Sfeerhaarden en aanmaakhout

Ook voor extra sfeer kom je naar Tuincentrum Bloemenland. Bij ons vind je een mooi assortiment aan sfeerhaarden voor binnen én buiten. Ook vind je bij Tuincentrum Bloemenland terrasverwarmers, vuurschalen en vuurkorven om jouw tuin nog gezelliger te maken! Daarnaast bieden we Zweedse fakkels en aanmaakhout in netten aan. Zo heb je alles nodig voor een knusse nazomer!

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Buiten