Kunnen wij u helpen

09:00 - 18:00

Breng een bezoekje

 Grote Steenweg 10/0
2431 Veerle

Planten kopen in Laakdaal bij Tuincentrum Bloemenland

Welkom bij Tuincentrum Bloemenland, de betrouwbare partner voor alles wat met tuinieren te maken heeft! We zijn er trots op dat we een uitgebreid assortiment planten aanbieden voor alle smaken en voorkeuren. Of je nu een ervaren tuinier bent of net begint, wij hebben de perfecte planten om je tuin tot leven te brengen. Hieronder geven we een overzicht van de verschillende soorten planten die we aanbieden, zowel in de winkel als online.

Bomen

Bomen zijn een geweldige manier om hoogte en structuur aan je tuin toe te voegen. We hebben een grote verscheidenheid aan bomen, van sierbomen tot fruitbomen, die goed gedijen in het Laakdal klimaat.

Heesters

Heesters zijn een veelzijdige toevoeging aan elke tuin. Ze kunnen worden gebruikt als haag, als centraal punt of om textuur en kleur toe te voegen aan een border. We hebben een reeks heesters die perfect zijn voor iedere tuin, waaronder groenblijvende en bladverliezende soorten.

Vaste planten

Vaste planten zijn planten die jaar na jaar terugkomen. Ze zijn een geweldige manier om kleur en belangstelling aan je tuin toe te voegen zonder elk jaar opnieuw te hoeven planten. Wij hebben een breed assortiment vaste planten, van klassieke favorieten als madeliefjes en rozen tot meer ongebruikelijke soorten.

Eenjarigen

Eenjarigen zijn planten die maar één seizoen leven. Ze zijn perfect om je tuin snel kleur te geven. Wij hebben een reeks eenjarigen, zoals petunia's, goudsbloemen en zinnia's.

Bollen

Bollen zijn een geweldige manier om kleur toe te voegen aan je tuin in het voorjaar en de zomer. We hebben een scala aan bollen, van narcissen en tulpen tot meer ongebruikelijke soorten zoals alliums en fritillaria's.

Zaden

Als je iets zoekt om zelf te kweken, hebben we een breed assortiment zaden voor elke smaak. Van groenten en kruiden tot wilde bloemen en weidemixen, we hebben voor elk wat wils.

Naast ons uitgebreide assortiment tuinplanten bieden we in de winkel ook een grote verscheidenheid aan kamerplanten, bloemen en tuinbenodigdheden. Of je nou je huis wilt opfleuren of je werkruimte wat meer groen wilt geven, wij hebben de perfecte kamerplanten voor je. We hebben ook een breed aanbod aan bloemen, van klassieke boeketten tot losse snijbloemen.

Bezoek Bloemenland!

Ben je op zoek naar planten, dan bent u bij Bloemenland aan het juiste adres! Met zoveel mogelijkheden in de winkel en online, vind je zeker iets dat bij je smaak en budget past. Bezoek ons vandaag nog in de winkel en praat met onze vriendelijke medewerkers voor advies over de beste planten voor jouw tuin. Kijk op de kaart hieronder voor onze locatie en openingstijden. Je kunt ons gemakkelijk bezoeken vanuit:

We kijken uit naar je komst!

Routebeschrijving