Kunnen wij u helpen

09:00 - 17:00

Breng een bezoekje

 Grote Steenweg 10/0
2431 Veerle

Prachtige kamerplanten bij Tuincentrum Bloemenland

Welkom bij Tuincentrum Bloemenland, dé bestemming voor planten in Laakdal. Ons tuincentrum is toegewijd om je te voorzien van een breed aanbod van hoogwaardige planten die je helpen je eigen groene oase te creëren. Met onze uitgebreide selectie van planten, zul je zeker iets vinden dat past bij jouw stijl, smaak en budget. We hebben grootbladige kamerplanten, kleine kamerplanten, bloeiende kamerplanten, gemakkelijke kamerplanten, kamerplanten voor de schaduw en kamerplanten voor de zon. Je kunt veel van deze planten zowel in de winkel als online vinden. Bij Bloemenland hebben we een fantastische selectie kamerplanten die zeker leven en kleur geven aan elke kamer. Hier zijn enkele soorten kamerplanten die wij voeren:

  • Grootbladige kamerplanten
  • Kleine kamerplanten
  • Bloeiende kamerplanten
  • Makkelijke kamerplanten
  • Kamerplanten voor schaduw
  • Kamerplanten voor in de zon

Wij bieden een grote verscheidenheid aan kamerplanten die perfect zijn om wat groen toe te voegen aan je huis of kantoor. Of je nu een doorgewinterde plantenkweker bent of net begint, onze selectie kamerplanten heeft voor ieder wat wils.

Bezoek Bloemenland!

Naast planten bieden we ook een assortiment tuinartikelen en potten om je te helpen je eigen groene oase te creëren. Of je nu een ervaren tuinier bent of een beginner, onze vriendelijke medewerkers staan altijd klaar om je te helpen vinden wat je nodig hebt. Kom langs in onze winkel in Laakdal en ontdek onze uitgebreide selectie planten en tuinbenodigdheden.

Tuincentrum Bloemenland ligt op 5-25 minuten afstand rijden van de volgende plaatsen:

Kijk op de kaart hieronder voor onze locatie en openingstijden, en praat gerust met onze medewerkers voor deskundig advies over alles wat met planten te maken heeft.

Mis de kans niet om wat groen in huis te halen. Bezoek Bloemenland vandaag nog en vind de perfecte kamerplant voor jou!

Plan uw route