Kunnen wij u helpen

09:00 - 18:00

Breng een bezoekje

 Grote Steenweg 10/0
2431 Veerle

Frisdranken

Bij Tuincentrum Bloemenland in Laakdal kun je niet alleen terecht voor de mooiste bloemen en planten, maar ook voor een ruime selectie frisdranken tegen voordelige prijzen. Of je nu op zoek bent naar een verfrissende drank voor tijdens het winkelen of om mee te nemen naar huis, bij Tuincentrum Bloemenland vind je altijd een frisdrank naar wens.

De toereikende voorraad zorgt ervoor dat er altijd een uitgebreid aanbod beschikbaar is, waardoor je niet hoeft in te leveren op smaak of keuze. Je vindt bij Tuincentrum Bloemenland bekende merken en verschillende smaken, zodat er voor iedereen wat wils is.

Met de voordelige prijzen hoef je je geen zorgen te maken over het uitgeven van teveel geld aan frisdranken. Bij Tuincentrum Bloemenland is het mogelijk om frisdranken te kopen tegen betaalbare prijzen, zonder in te leveren op kwaliteit. Dit maakt het kopen van frisdranken bij Tuincentrum Bloemenland nog aantrekkelijker en een ideale plek voor wie op zoek is naar een goede deal.

In het kort: bij Tuincentrum Bloemenland in Laakdal vind je frisdranken tegen voordelige prijzen, met een toereikende voorraad en een ruime selectie aan smaken en merken. Dus waar wacht je nog op? Bezoek Tuincentrum Bloemenland vandaag nog en laat je verrassen door het aanbod frisdranken!

Het aanbod frisdranken van Tuincentrum Bloemenland

Hieronder een greep uit ons assortiment frisdranken.

  • Cola, Cola zéro, Fanta, Fanta zéro, Fanta Exotic, Ice tea, Ice tea zéro, Ice tea peach, Ice tea Green*

*Verkrijgbaar per tray van 24 blikjes á 33cl voor €14

  • Cola en Cola zéro in pet fles 50cl - €11 voor 12 flesjes
  • Red bull 25cl - €26 voor 25 blikjes
  • Spa reine 50cl - €12 en spa bruis €14 voor 12 flesjes 0.5L
  • 7Up 33cl - €11 voor 24 blikjes
  • Capri-Sun: € 14 voor 40 zakjes

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Artikelaanbod