Kunnen wij u helpen

09:00 - 18:00

Breng een bezoekje

 Grote Steenweg 10/0
2431 Veerle

Ontdek Tuincentrum Bloemenland: Waar Groen Thuiskomt!

Welkom bij Bloemenland, hét tuincentrum in Laakdal. Ons tuincentrum is de perfecte bestemming voor tuinliefhebbers, natuurliefhebbers en iedereen die wat groen aan zijn leven wil toevoegen. Ons centrum is gevuld met een breed aanbod aan producten, waaronder kamerplanten, bloemen, tuinplanten, bloembollen en zaden. Ons team van deskundigen staat altijd klaar met advies en begeleiding om u te helpen het meeste uit uw tuinervaring te halen.

Plan uw route

Tuincentrum Bloemenland ligt op 5-25 minuten afstand rijden van de volgende plaatsen:

Ruim assortiment in het tuincentrum in Laakdal

Ontdek ons uitgebreide assortiment aan hoogwaardige bloemen, planten, bomen en tuinaccessoires. Of u nu op zoek bent naar iets specifieks of gewoon inspiratie wilt opdoen, bij Tuincentrum Bloemenland slaagt u altijd.

Bloemenpracht bij Tuincentrum Bloemenland

Laat uw tuin stralen met onze uitgebreide collectie bloemen. Van kleurrijke eenjarige bloeiers tot prachtige vaste planten, wij hebben de perfecte bloemen om uw buitenruimte tot leven te brengen. Ontdek de nieuwste trends en seizoensgebonden variëteiten die zorgen voor een bloemenpracht in elk hoekje van uw tuin.

Groen en gezond

Ons assortiment groene planten biedt keuze te over voor liefhebbers van weelderige bladeren en luchtzuiverende kamerplanten. Van exotische palmen tot trendy succulenten, wij selecteren planten van de hoogste kwaliteit om uw binnenruimte te transformeren in een groene oase.

Bomen en struiken

Geef structuur aan uw tuin met onze diverse collectie bomen en struiken. Of u nu op zoek bent naar schaduwrijke bomen, fruitbomen of sierstruiken, wij hebben de juiste soorten om uw tuinlandschap te verrijken. Ontvang deskundig advies over het planten en verzorgen van uw bomen voor een gezonde groei.

Tuinaccessoires en decoraties kopen bij Tuincentrum Bloemenland

Maak uw tuin helemaal af met onze stijlvolle tuinaccessoires en decoraties. Van elegante potten en plantenbakken tot sfeervolle tuinverlichting en kunstzinnige tuindecoraties, wij bieden alles wat u nodig heeft om een persoonlijke touch aan uw buitenruimte toe te voegen.

Tuingereedschap en onderhoud

Voor de serieuze tuinier hebben we een uitgebreid assortiment aan hoogwaardig tuingereedschap en onderhoudsproducten. Van professionele snoeischaren tot organische meststoffen, wij voorzien in alles wat u nodig heeft om uw tuin gezond en welig te laten groeien.

Duurzaamheid en kwaliteit

Bij Tuincentrum Bloemenland streven we naar duurzaamheid en kwaliteit in ons assortiment. Wij selecteren producten met zorg, zodat u met een gerust hart kunt genieten van een groene leefomgeving. Ontdek het volledige assortiment bij Tuincentrum Bloemenland en laat uw tuin tot bloei komen. Bezoek ons vandaag nog en laat u inspireren door de diversiteit en kwaliteit die wij te bieden hebben!

Soda en het tuincafé in Laakdal

Na een lange dag snuffelen in ons tuincentrum kunt u in ons restaurant genieten van een kopje koffie en een hapje. Wij bieden ook een breed assortiment aan frisdranken om u te verfrissen tijdens uw bezoek.

Naast al het mooie groen in Tuincentrum Bloemenland kunt u bij ons ook genieten in de comfort van onze taverne. Het Bloemenland Tuincafé is geopend van dinsdag t/m zondag en biedt naast een uitgebreide kaart met heerlijke snacks en dranken ook een gezellig tuinterras. 

Het tuincafé is gesloten van zondag 7 juli t/m donderdag 18 juli 2024.

Vind ons gemakkelijk in Laakdal!

Bezoek ons eenvoudig met behulp van de routebeschrijving. Maak van uw bezoek aan ons tuincentrum een ontspannen uitje.

Bezoek Tuincentrum Bloemenland in Laakdal

Plan vandaag nog uw bezoek aan Tuincentrum Bloemenland in Laakdal. Ervaar de magie van groen en bloemen, en laat ons tuincentrum uw bron van inspiratie zijn voor alles wat met tuinieren te maken heeft. Bedankt voor uw interesse in ons tuincentrum! We kijken ernaar uit om u binnenkort te verwelkomen en u te helpen bij het vinden van alles wat u nodig heeft voor uw tuin. Na uw bezoek zouden we het zeer op prijs stellen als u de tijd zou willen nemen om een review achter te laten. Uw feedback is van grote waarde voor ons en helpt ons om onze service voortdurend te verbeteren. Alvast hartelijk dank en tot ziens in ons tuincentrum!

Plan uw route