Kunnen wij u helpen

09:00 - 18:00

Breng een bezoekje

 Grote Steenweg 10/0
2431 Veerle

Een groen paradijs met eigen kwekerij

Bij Tuincentrum Bloemenland koesteren we groen op een unieke manier. Ons tuincentrum onderscheidt zich door de aanwezigheid van een eigen kwekerij, waar we kamerplanten, perkplanten en tuinplanten van topkwaliteit kweken. Dit betekent niet alleen groen van hoge kwaliteit, maar ook tegen zeer gunstige prijzen!

Tuincentrum Bloemenland ligt op 5-25 minuten afstand rijden van de volgende plaatsen:

Groene pracht door het seizoen heen

In ons tuincentrum vind je een overvloed aan groen, speciaal afgestemd op de seizoenen. In het voorjaar bieden wij een uitgebreid assortiment aan, waaronder kleurrijke violen, primula’s, geraniums en petunia’s. Terwijl het najaar je verleidt met de prachtigste chrysanten en cyclamen. Onze eigen kwekerij voorziet in al jouw seizoensgebonden plantenwensen.

Ontdek de kwekerij van Tuincentrum Bloemenland in Laakdal

Buiten 8000m² en binnen 500m² - onze kwekerij is een groene oase met een enorme oppervlakte, zowel binnen als buiten. Hier wordt jaarrond met liefde en zorg gekweekt, wat resulteert in meer dan 300.000 planten per jaar rechtstreeks afkomstig van onze eigen kwekerij.

Wat je kunt verwachten:

  • Ruime overdekte tunnels: Onze buitenoppervlakte heeft overdekte tunnels, zodat je zelfs bij minder mooi weer comfortabel en droog door ons assortiment kunt wandelen.

  • Verscheidenheid aan eigen kweek:

    • Violetten: Prachtige kleuren die je tuin of huis opfleuren.
    • Chrysanten: De mooiste herfstbloemen om je omgeving te betoveren.
    • Éénjarigen & kuipplanten: Voor seizoensgebonden variatie en patio-schoonheid.
    • Kamerplanten: Breng de natuur binnenshuis met onze diverse collectie.

Ontdek jouw nieuwe planten vers uit de kwekerij!

Bezoek Tuincentrum Bloemenland en wandel door onze kwekerij. Hier kies je jouw nieuwe planten vers uit de bron. Of ontdek ons online via de website en laat je leiden naar groene pracht, rechtstreeks van onze eigen kwekerij. Bedankt voor uw interesse in ons tuincentrum! We kijken ernaar uit om u binnenkort te verwelkomen en u te helpen bij het vinden van alles wat u nodig heeft voor uw tuin. Na uw bezoek zouden we het zeer op prijs stellen als u de tijd zou willen nemen om een review achter te laten. Uw feedback is van grote waarde voor ons en helpt ons om onze service voortdurend te verbeteren. Alvast hartelijk dank en tot ziens in ons tuincentrum!

Routebeschrijving