Kunnen wij u helpen

09:00 - 18:00

Breng een bezoekje

 Grote Steenweg 10/0
2431 Veerle

Ontdek exclusief groen uit onze eigen kwekerij nabij Herselt

Tuincentrum Bloemenland beschikt over een eigen kwekerij met prachtige kamerplanten, perkplanten en tuinplanten. Ontdek de weelde aan groen die wij speciaal voor Herselt koesteren.

Herselt's kamerplanten collectie

1. Luchtzuivering voor Herselt's woningen:

Laat Herselt's woningen bloeien met onze luchtzuiverende kamerplanten. Een perfecte combinatie van schoonheid en frisse lucht voor jouw Herseltse huis.

2. Herselt's favoriete succulenten:

Transformeer jouw Herseltse interieur met onze trendy succulenten. Van sierlijke vetplanten tot cactussen, breng de natuur naar binnen in Herselt.

Perkplanten die Herselt verfraaien

1. Kleurenpracht voor Herselt's tuinen:

Laat Herselt's tuinen bloeien met onze perkplanten. Van vrolijke violen tot levendige petunia's, creëer een kleurexplosie in jouw Herseltse buitenruimte.

2. Seizoensgebonden bloemenpracht voor Herselt:

Wissel met de seizoenen mee in Herselt met ons assortiment. Onze perkplanten zorgen het hele jaar door voor een kleurrijk spektakel in Herselt.

Tuinplanten voor Herselt's bloeiende tuinen

1. Duurzaam tuinieren voor Herselt:

Omarm duurzaam tuinieren in Herselt met onze tuinplanten. Kies voor variëteiten die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn maar ook bijdragen aan een milieuvriendelijke Herseltse tuin.

2. Sierlijke bomen en struiken voor Herselt:

Creëer een groen paradijs in Herselt met onze sierlijke bomen en struiken. Van bloeiende rozen tot elegante siergrassen, ontdek de perfecte aanvulling voor jouw Herseltse tuin.

Herselt's eigen kwekerij - Exclusief groen, vers uit onze bodem!

Bij Tuincentrum Bloemenland geloven we in lokaal gekweekt groen voor Herselt. Bezoek onze winkel in Herselt om ons exclusieve aanbod te ontdekken of bekijk online ons assortiment. Geef jouw huis en tuin in Herselt een groene upgrade met onze unieke planten, vers uit Herselt's eigen kwekerij.

Bedankt voor uw interesse in ons tuincentrum! We kijken ernaar uit om u binnenkort te verwelkomen en u te helpen bij het vinden van alles wat u nodig heeft voor uw tuin. Na uw bezoek zouden we het zeer op prijs stellen als u de tijd zou willen nemen om een review achter te laten. Uw feedback is van grote waarde voor ons en helpt ons om onze service voortdurend te verbeteren. Alvast hartelijk dank en tot ziens in ons tuincentrum!

Routebeschrijving