Kunnen wij u helpen

09:00 - 18:00

Breng een bezoekje

 Grote Steenweg 10/0
2431 Veerle

Zwembadonderhoud

Nog even wachten en dan staat het zwemseizoen weer voor de deur en dat betekent dat het tijd is om uw zwembad weer klaar te maken voor gebruik! Bij Tuincentrum Bloemenland zijn wij gespecialiseerd in zwembadonderhoud en we helpen u graag om uw zwembad kraaknet te maken en te houden.

Diverse producten van BSI voor het zwembad bij Bloemenland

De producten van BSI zijn speciaal ontworpen om uw zwembad in topconditie te houden gedurende het hele zwemseizoen. Of u nu op zoek bent naar chloor- en pH-verhogers, middelen om algen en kalkaanslag te verwijderen, of producten om het zwembadoppervlak en -filters schoon te maken, wij hebben alles wat u nodig heeft. In het assortiment van BSI zijn verschillende producten te vinden voor het onderhoud van uw zwembad. Denk dan bijvoorbeeld aan:

  • Behoud waterkwaliteit
  • Chloor
  • PH & Parameters
  • Onderhoud van de omgeving
  • Filteren
  • Accessoires

Heeft u een vraag over welk product u het best kunt gebruiken? Kom dan langs in ons tuincentrum. Onze medewerkers helpen u graag!

Waarom moet ik mijn zwembad schoon houden met behulp van chloor en andere producten?

Het schoonhouden van uw zwembad is essentieel om ervoor te zorgen dat het water veilig en gezond is om in te zwemmen. Een van de meest effectieve manieren om uw zwembad schoon te houden, is door gebruik te maken van chloor en andere onderhoudsproducten.

Chloor is een desinfectiemiddel dat wordt gebruikt om bacteriën, virussen en andere micro-organismen in het zwembadwater te doden. Deze micro-organismen kunnen zich snel vermenigvuldigen in warm water, zoals dat van een zwembad, en kunnen gezondheidsproblemen veroorzaken bij de gebruikers van het zwembad. Door chloor aan het zwembadwater toe te voegen, wordt de groei van deze schadelijke organismen geremd en blijft het water veilig om in te zwemmen.

Naast chloor zijn er ook andere producten die kunnen helpen om uw zwembad schoon te houden. pH-verhogers en -verlagers kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt om de pH-waarde van het water te corrigeren en zo de effectiviteit van het chloor te verbeteren. Middelen om algen en kalkaanslag te verwijderen, kunnen helpen om het zwembadoppervlak en de filters schoon te houden en de waterkwaliteit te verbeteren.

Het onderhouden van uw zwembad is ontzettend belangrijk om ervoor te zorgen dat het water veilig en gezond is voor alle gebruikers. Gelukkig hoeft zwembadonderhoud helemaal niet ingewikkeld te zijn. Met onze BSI-producten wordt het onderhouden van uw zwembad een fluitje van een cent. 

Chloortabletten van BSI bij Tuincentrum Bloemenland

Een product wat u waarschijnlijk wel nodig heeft voor het zwembad zijn chloortabletten. Ook dit product is bij ons verkrijgbaar, zowel tabletten als poeder. Chloortabletten worden gebruikt om het chloorgehalte op peil te houden in het zwembad. Met een test kit van BSI kunt u testen of het chloorgehalte goed is. De chloortabletten werken ongeveer twee weken en zorgen ervoor dat het water schoon blijft. Goed om te weten dat de chloorproducten van BSI veilig zijn wanneer u de juiste en normale dosering gebruikt.

Naast de chloortabletten vindt u van BSI ook andere producten om het water te behandelen. Denk bijvoorbeeld aan Cristal Clear. Dit kan wekelijks worden gebruikt om het water helder te houden en verkleuring tegen te gaan.

Alles voor een kraaknet zwembad bij Tuincentrum Bloemenland in Laakdal

Heeft u een eigen zwembad? Dan is het natuurlijk belangrijk dat het water schoon is én blijft. Gebruik daarom goede onderhoudsmiddelen voor een zwembad of jacuzzi van BSI. Deze producten zijn bij Tuincentrum Bloemenland verkrijgbaar en zorgen ervoor dat u een schoon zwembad of een schone jacuzzi houdt. Bezoek onze winkel om het complete assortiment te bekijken.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Buiten