Kunnen wij u helpen

09:00 - 17:00

Breng een bezoekje

 Grote Steenweg 10/0
2431 Veerle

Tuincafé Bloemenland

Naast al het mooie groen in Tuincentrum Bloemenland kunt u bij ons ook genieten in de comfort van onze taverne. Het Bloemenland Tuincafé is geopend van dinsdag t/m zondag en biedt naast een uitgebreide kaart met heerlijke snacks en dranken ook een gezellig tuinterras. 

Ontspannen in het Tuincafé van Tuincentrum Bloemenland

In ons Tuincafé vindt u heerlijke maaltijden, diverse snacks en dranken. Neem een pauze van een dagje winkelen in ons tuincentrum en ontspan in onze taverne. Zomers is ons gezellige tuinterras open waar ook voor de kinderen genoeg amusement is. Een trampoline, grote zandbak en verschillende speeltuigen. Ook heeft onze taverne binnen een speelhoek waar de kinderen kunnen spelen. 

Promoties in ons Tuincafé

Elke week van dinsdag t/m vrijdag bieden wij u verschillende promoties in ons Tuincafé. Van vol-au-vent met frietjes tot warm gebak of verse pannekoeken. Ons Tuincafé voorziet u van een heerlijke maaltijd of snack om een bezoek aan Tuincentrum Bloemenland nog leuker te maken. 

Bloemenland Tuincafé - Menu

En als je even wilt pauzeren en ontspannen na het winkelen, dan hebben wij het perfecte plekje voor jou. Ons Tuincafé biedt een gezellige en warme sfeer waar je kunt genieten van heerlijke verse broodjes, maaltijden, handbereide taarten en warme koffie. Neem plaats aan een van onze comfortabele tafels en laat je verrassen door ons uitgebreide menu met gerechten en drankjes.

Onze heerlijke broodjes zijn belegd met verse ingrediënten en worden dagelijks vers gebakken. Of je nu houdt van een klassieke ham-kaas croissant of liever gaat voor een vegetarische optie met avocado en hummus, we hebben voor ieder wat wils. Onze maaltijden zijn ook om te watertanden, met opties zoals hartige quiches en smakelijke salades.

En als kers op de taart hebben we een breed assortiment aan handbereide taarten en gebakjes, allemaal gemaakt met verse ingrediënten en veel liefde. Of je nu zin hebt in een stukje appeltaart of een romige cheesecake, we hebben het allemaal!

Bekijk Menu