Kunnen wij u helpen

09:00 - 17:00

Breng een bezoekje

 Grote Steenweg 10/0
2431 Veerle

Bloemen kopen bij Tuincentrum Bloemenland

Op zoek naar de perfecte bloemen om uw huis op te fleuren of een geliefde te verrassen? Kijk dan niet verder dan Bloemenland, hét tuincentrum in Laakdal! Onze brede selectie van bloemen omvat snijbloemen, boeketten, bloemschikmaterialen en vazen, met vele opties beschikbaar in de winkel en online. Of u nu uw huis wilt opfleuren of een speciale gelegenheid wilt vieren, onze bloemen zijn er perfecte voor.

Plan uw route

Tuincentrum Bloemenland ligt op 5-25 minuten afstand rijden van de volgende plaatsen:

 

Een breed aanbod in Laakdal

Bij Bloemenland bieden we een breed assortiment aan producten om aan jouw wensen te voldoen. Onze snijbloemen zijn perfect voor het creëren van prachtige boeketten of het toevoegen van een pop van kleur in je huis. Onze boeketten zijn vakkundig gearrangeerd door onze ervaren bloemisten en zijn het perfecte geschenk voor elke gelegenheid. Als je een doe-het-zelver bent, kunt u met onze bloemschikmaterialen en vazen thuis prachtige bloemstukken maken. Wat je wensen ook zijn, bij ons ben je aan het juiste adres.

Meer dan alleen bloemen

Naast ons prachtige bloemenassortiment biedt Bloemenland ook een verscheidenheid aan andere producten. Van kamerplanten tot tuinplanten, tuinbenodigdheden en gereedschap, wij hebben alles wat je nodig hebt om de perfecte binnen- of buitenruimte te creëren.

Bezoek ons vandaag nog

Kom bij ons langs in de winkel en ervaar zelf de schoonheid van onze bloemen. Onze medewerkers staan altijd klaar om je deskundig advies te geven en je te helpen de perfecte bloemen voor uw behoeften te selecteren. Klik hier voor onze locatie en openingstijden. 

Plan uw route