Kunnen wij u helpen

09:00 - 18:00

Breng een bezoekje

 Grote Steenweg 10/0
2431 Veerle

Bloemen in Aarschot

Op zoek naar mooie en kwalitatieve bloemen in de buurt van Aarschot? Kijk dan niet verder dan Bloemenland! Wij bieden een uitgebreide selectie van bloemen, waaronder snijbloemen, boeketten, bloemschikmaterialen en vazen, om aan al je wensen te voldoen. Met de vele mogelijkheden in de winkel en online, vind je zeker de perfecte bloemen om een vleugje schoonheid toe te voegen aan je huis of kantoor.

Bij Bloemenland zijn we er trots op dat we een breed assortiment aan producten aanbieden voor elke smaak en voorkeur. Onze snijbloemen zijn perfect voor het creëren van prachtige boeketten of het toevoegen van een pop van kleur in elke kamer. Onze vakkundig gearrangeerde boeketten zijn een prachtig geschenk voor elke gelegenheid. Als je creatief aan de slag wilt met je bloemstukken, bieden onze bloemschikmaterialen en vazen eindeloze mogelijkheden. En dat is nog niet alles - we bieden ook veel kamerplanten, tuinplanten, tuinbenodigdheden en gereedschappen om u te helpen de perfecte ruimte binnen of buiten te creëren.

Tips voor het onderhoud van uw bloemen

Als je eenmaal de perfecte bloemen van Bloemenland hebt gekozen, is het belangrijk om ze goed te verzorgen zodat ze zo lang mogelijk meegaan. Hier zijn enkele tips om je bloemen fris en mooi te houden:

  • Ververs het water in de vaas om de dag om deze schoon en fris te houden.
  • Snijd de stelen schuin af voordat je ze in het water zet, zodat het water beter wordt opgenomen.
  • Houd de bloemen uit de buurt van direct zonlicht en warmtebronnen om verwelking te voorkomen.
  • Verwijder bladeren die in het water komen te liggen, want die kunnen de groei van bacteriën bevorderen en ervoor zorgen dat de bloemen sneller verwelken.
  • Overweeg bloemenvoeding aan het water toe te voegen om de levensduur van de bloemen te verlengen.

Bij Bloemenland geven we graag aanvullende tips en adviezen voor het onderhoud van bloemen. Vraag gerust een van onze deskundige medewerkers om hulp!

Kortom, als je op zoek bent naar bloemen van hoge kwaliteit in Aarschot, dan is Bloemenland de perfecte keuze. Met onze ruime keuze aan bloemen en andere producten zijn wij dé bestemming voor al uw bloemenwensen. Kom langs in de winkel of shop vandaag nog online!

Plan uw route