Kunnen wij u helpen

09:00 - 18:00

Breng een bezoekje

 Grote Steenweg 10/0
2431 Veerle

Ontdek exclusief groen uit onze eigen kwekerij nabij Aarschot

Tuincentrum Bloemenland beschikt over een eigen kwekerij met prachtige kamerplanten, perkplanten en tuinplanten. Ontdek de weelde aan groen die wij speciaal voor Aarschot koesteren.

Aarschot's kamerplanten collectie

1. Luchtzuivering voor Aarschot's woningen:

Laat Aarschot's woningen bloeien met onze luchtzuiverende kamerplanten. Een perfecte combinatie van schoonheid en frisse lucht voor jouw Aarschotse huis.

2. Aarschot's favoriete succulenten:

Transformeer jouw Aarschotse interieur met onze trendy succulenten. Van sierlijke vetplanten tot cactussen, breng de natuur naar binnen in Aarschot.

Perkplanten die Aarschot verfraaien

1. Kleurenpracht voor Aarschot's tuinen:

Laat Aarschot's tuinen bloeien met onze perkplanten. Van vrolijke violen tot levendige petunia's, creëer een kleurexplosie in jouw Aarschotse buitenruimte.

2. Seizoensgebonden bloemenpracht voor Aarschot:

Wissel met de seizoenen mee in Aarschot met ons assortiment. Onze perkplanten zorgen het hele jaar door voor een kleurrijk spektakel in Aarschot.

Tuinplanten voor Aarschot's bloeiende tuinen

1. Duurzaam tuinieren voor Aarschot:

Omarm duurzaam tuinieren in Aarschot met onze tuinplanten. Kies voor variëteiten die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn maar ook bijdragen aan een milieuvriendelijke Aarschotse tuin.

2. Sierlijke bomen en struiken voor Aarschot:

Creëer een groen paradijs in Aarschot met onze sierlijke bomen en struiken. Van bloeiende rozen tot elegante siergrassen, ontdek de perfecte aanvulling voor jouw Aarschotse tuin.

Aarschot's eigen kwekerij - Exclusief groen, vers uit onze bodem!

Bij Tuincentrum Bloemenland geloven we in lokaal gekweekt groen voor Aarschot. Bezoek onze winkel in Aarschot om ons exclusieve aanbod te ontdekken of bekijk online ons assortiment. Geef jouw huis en tuin in Aarschot een groene upgrade met onze unieke planten, vers uit Aarschot's eigen kwekerij.

Routebeschrijving