Kunnen wij u helpen

09:00 - 18:00

Breng een bezoekje

 Grote Steenweg 10/0
2431 Veerle

Tuincentrum in Westerlo

Welkom bij Bloemenland, hét tuincentrum in Laakdal. Ons centrum is erop gericht u de best mogelijke tuinervaring te bieden. Met een breed aanbod aan producten, hebben we alles wat je nodig hebt om je eigen groene oase te creëren. Van kamerplanten en buitenplanten tot bollen, potten, tuinbenodigdheden en ook frisdranken, ons tuincentrum heeft het allemaal. Wij nodigen je uit om ons in de winkel te bezoeken of online te winkelen voor een prettige en probleemloze ervaring.

Kamerplanten Westerlo

Kamerplanten zijn de perfecte manier om wat groen toe te voegen aan je huis. Of je nu op zoek bent naar een opvallend stuk of iets kleins en compacts, we hebben een fantastische selectie kamerplanten om uit te kiezen. Ons assortiment omvat vetplanten, cactussen, groene kamerplanten en bloeiende kamerplanten. Onze deskundige medewerkers van Bloemenland staan altijd klaar om advies te geven over de verzorging van planten, zodat je jarenlang van je kamerplanten kunt genieten.

Planten voor buiten

Ons assortiment buitenplanten is uitgebreid, met een verscheidenheid aan struiken, bomen en bloeiende planten om uit te kiezen. Wij hebben alles op voorraad, van onderhoudsarme opties tot blikvangers die je tuin tot een lust voor het oog maken. Onze medewerkers kunnen je helpen de juiste planten te kiezen voor de grootte van jouw tuin, het bodemtype en de gewenste uitstraling.

Bollen

Onze selectie bollen is perfect voor het creëren van een prachtig kleurenspel in je tuin. We hebben een groot assortiment aan bollen, waaronder tulpen, narcissen, hyacinten en nog veel meer. Onze bollen zijn er in verschillende kleuren, vormen en maten en we hebben voor elke tuin iets passends.

Potten

Een goede pot kan het uiterlijk van elke plant verbeteren, en we hebben een ruime keuze. Of je nu op zoek bent naar iets kleurrijks of iets minimalistisch, wij hebben het allemaal. Onze potten zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, waaronder keramiek, terracotta en plastic.

Tuinartikelen

Bij Bloemenland begrijpen we dat het hebben van het juiste gereedschap essentieel is voor succesvol tuinieren. Daarom bieden wij een assortiment tuinbenodigdheden, zoals compost, meststoffen, bestrijdingsmiddelen en snoeigereedschap. Onze medewerkers kunnen je helpen de juiste producten voor jouw tuin te kiezen, zodat je optimale groei en schoonheid kunt bereiken.

Restaurant

Bezoek na een dag winkelen vooral ook even ons restaurant voor een kop koffie of frisdrank! Wij bieden van dinsdag t/m zondag verschillende promoties in ons tuincafé.

Gemakkelijk te bezoeken

Ons tuincentrum nabij Westerlo en is gemakkelijk bereikbaar vanuit steden in de omgeving, zoals Antwerpen, Hasselt en Brussel. Er is voldoende parkeergelegenheid, zodat u rustig uw tijd kunt nemen om onze selectie planten en tuinbenodigdheden te bekijken.

Bezoek ons vandaag nog en ervaar de schoonheid en rust van Bloemenland!

Plan uw route