Kunnen wij u helpen

09:00 - 18:00

Breng een bezoekje

 Grote Steenweg 10/0
2431 Veerle

Planten kopen nabij Herselt

Welkom bij Bloemenland, uw bestemming voor alles wat met tuinieren te maken heeft in de omgeving van Herselt. We zijn er trots op dat we zowel in de winkel als online een grote verscheidenheid aan planten aanbieden voor elke tuinier. Hieronder geven we een overzicht van de verschillende soorten planten die we aanbieden, samen met enkele nuttige tips voor het onderhoud ervan.

Bomen 

Bomen zijn een geweldige manier om structuur en schaduw aan uw tuin toe te voegen. Om ervoor te zorgen dat ze sterk en gezond groeien, is het belangrijk om ze in goed drainerende grond te planten en ze regelmatig water te geven, vooral tijdens hete en droge periodes.

Heesters

Heesters zijn een veelzijdige toevoeging aan elke tuin, die het hele jaar door interesse bieden met hun gebladerte en bloemen. Om heesters gezond te houden is het belangrijk ze regelmatig te snoeien, dode of zieke takken te verwijderen en ze in het vroege voorjaar te bemesten.

Vaste planten kopen nabij Herselt

Vaste planten zijn planten die jaar na jaar terugkomen, waardoor ze een geweldige investering zijn voor elke tuin. Om ze op hun best te houden, is het belangrijk om ze regelmatig te snoeien en de uitgebloeide bloemen te verwijderen.

Eenjarigen

Eenjarigen zijn perfect om snelle uitbarstingen van kleur aan je tuin toe te voegen, en ze zijn ook gemakkelijk te verzorgen. Om ze het hele seizoen te laten bloeien, is het belangrijk om de uitgebloeide bloemen te verwijderen en ze om de paar weken te bemesten.

Bollen 

Bollen zijn een geweldige manier om kleur toe te voegen aan je tuin in het voorjaar en de zomer, en ze zijn ook gemakkelijk te verzorgen. Om ervoor te zorgen dat ze jaar na jaar bloeien, is het belangrijk ze in goed drainerende grond te planten en ze in het vroege voorjaar te bemesten.

Zaden kopen in de buurt van Herselt

Het kweken van planten uit zaad is een lonende ervaring, en we hebben een grote verscheidenheid aan zaden om uit te kiezen. Om ervoor te zorgen dat de zaden uitgroeien tot gezonde planten, is het belangrijk om de plantinstructies zorgvuldig op te volgen en ze te voorzien van de juiste hoeveelheid zonlicht, water en voedingsstoffen.

Bezoek Bloemenland nabij Herselt! 

Naast ons uitgebreide assortiment tuinplanten bieden we in de winkel ook een grote verscheidenheid aan kamerplanten, bloemen en tuinbenodigdheden. Of je nou je huis wilt opfleuren of je werkruimte van wat groen wilt voorzien, wij hebben de perfecte kamerplanten. We hebben ook een aanbod aan bloemen, van klassieke boeketten, snijbloemen en decor.

Wij hopen dat deze tips je zullen helpen je tuinplanten te onderhouden en ze er het hele seizoen op hun best uit te laten zien. Als je vragen hebt of meer advies nodig hebt, aarzel dan niet om langs te komen in onze winkel nabij Herselt en met onze vriendelijke medewerkers te praten. We helpen je graag!

Routebeschrijving