Kunnen wij u helpen

09:00 - 17:00

Breng een bezoekje

 Grote Steenweg 10/0
2431 Veerle

Groene kamerplanten

Kamerplanten bestaan werkelijk in alle soorten en maten en zijn al jaren populair vanwege de verschillende voordelen die ze met zich meebrengen. Zo zuiveren kamerplanten de lucht in jouw woning en verminderen ze stress. Genoeg redenen dus om een kamerplant aan te schaffen. Wil je een kale hoek opvullen of ben je gewoon een enorme groen liefhebber? Kies dan voor grote kamerplanten! Kom langs in ons tuincentrum.

De meest bekende grote groene kamerplanten

Groene kamerplanten, en in het bijzonder grote groene kamerplanten, zijn niet meer weg te denken uit onze woonkamers! In ons tuincentrum, kun je genieten van een ruim aanbod verschillende grote groene kamerplanten. Veel verkochte soorten zijn:

  • De Calathea is een kamerplant van gemiddelde grootte. De bladeren zijn ovaalvormig en beschikken over golvende randen. Ze hebben prachtige blad-tekeningen en zijn een echte eye-catcher in de woonkamer!
  • De Philodendron: een zeer populaire kamerplant met langwerpige, hartvormige bladeren. De plant wordt niet erg groot en is dus geschikt voor allerlei soorten woningen.
  • Iedereen heeft wel eens de prachtige bladeren van de grote en groene Monstera kamerplant gezien, ook wel bekend als de gatenplant. Een zeer populaire soort die ook nog eens onderhoudsvriendelijk is!
  • De Alocasia valt op tussen de andere kamerplanten dankzij de exotische kartelranden aan de bladeren. Deze kamerplant komt voor in verschillende (blad) groottes.

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kamerplanten