Kunnen wij u helpen

09:00 - 18:00

Breng een bezoekje

 Grote Steenweg 10/0
2431 Veerle

Ontdek bloembollen en zaden bij Tuincentrum Bloemenland in Laakdal

Investeer nu in bloembollen en zaden voor een toekomst vol genot! Of je nu droomt van een kleurrijke pluktuin of een eigen moestuin wilt beginnen, in ons tuincentrum vind je een breed assortiment aan bollen en zaden. Ze helpen je om van jouw tuin een prachtig en smaakvol paradijs te maken. Ontdek tuincentrum Bloemenland in Laakdal. We zien je graag snel!

Routebeschrijving

Tuincentrum Bloemenland ligt op 5-25 minuten afstand rijden van de volgende plaatsen:

Ontdek ons assortiment bloembollen en zaden in Laakdal

Bij Tuincentrum Bloemenland in Laakdal ben je aan het juiste adres voor alles wat je nodig hebt om je tuin te laten bloeien. Van kleurrijke voorjaarsbollen zoals tulpen en narcissen tot prachtige zomerbollen zoals dahlias, wij hebben het allemaal. Of je nu een ervaren tuinier bent of net begint, onze deskundige medewerkers staan klaar om je te adviseren over de ideale planttijden en verzorgingstips voor jouw bloembollen en zaden.

Wanneer moet je bloembollen planten?

Bloembollen zijn verdeeld in voorjaarsbollen en zomerbollen. Voorjaarsbollen moeten in het najaar de grond in, tussen september en december. Zomerbollen kunnen worden geplant zodra de kans op nachtvorst voorbij is, meestal in april en mei.

Hoe plant je voorjaarsbloeiende bloembollen?

Voorjaarsbollen hebben een koude periode nodig om goed te kunnen groeien. Ondergronds werken de bollen hard om vanaf maart (soms eerder) hun groene spruiten te laten zien. De exacte plantdiepte staat vermeld op de verpakking; over het algemeen plant je bloembollen drie keer zo diep als ze hoog zijn.

Begin je eigen moestuin in Laakdal

Droom je ervan om groenten, fruit of kruiden zelf te kweken? Begin vandaag nog met onze hoogwaardige zaden. Of je nu een klein kruidentuintje wilt beginnen of een volledige moestuin wilt aanleggen, met onze zorgvuldig geselecteerde zaden staat jouw ideale tuin binnen handbereik. Het kweken van planten uit zaad is eenvoudig. Op de verpakkingen staat precies aangegeven wanneer je de zaden binnen kunt voorzaaien of direct in de tuin kunt planten.

Wat ga jij dit seizoen verbouwen?

Of je nu je tuin wilt verfraaien met bloemen of je eigen groenten wilt oogsten, Tuincentrum Bloemenland biedt alles wat je nodig hebt. Begin bijvoorbeeld met het creëren van je eigen mini-pluktuin! Kies voor biologische zaden om het milieu en de natuurlijke balans te ondersteunen.

Bezoek ons tuincentrum in Laakdal

Ontdek zelf ons uitgebreide assortiment en laat je inspireren door onze prachtige bloemen en planten. We heten je van harte welkom om langs te komen en samen jouw tuindromen waar te maken. Kom naar Tuincentrum Bloemenland in Laakdal en ontdek hoe gemakkelijk het is om je eigen bloembollen te laten bloeien en je eigen groenten te kweken. We staan klaar om je te helpen jouw tuin tot bloei te brengen!

Routebeschrijving