Kunnen wij u helpen

09:00 - 18:00

Breng een bezoekje

 Grote Steenweg 10/0
2431 Veerle

Valentijnsdag

Bij Tuincentrum Bloemenland is Valentijnsdag meer dan zomaar een dag; het is een seizoen van liefde, attentheid en zorgvuldig uitgekozen geschenken. Ons Valentijnsassortiment is speciaal ontworpen om elke liefdesuiting uniek en onvergetelijk te maken. Van de zoetste pralines van Valentino tot aan persoonlijk samengestelde geschenkmanden en verse, handgemaakte boeketten, bij ons vind je alles om het hart van jouw geliefde sneller te laten kloppen.

Valentijnsdag Chocolade

Onze selectie pralines van Valentino staat garant voor een zoete verrassing. Deze Belgische chocolade, bekend om zijn verfijnde smaak en kwaliteit, vormt het perfecte geschenk voor de chocoladeliefhebber. Verpakt in elegante doosjes, zijn deze pralines een ware uiting van liefde.

Geschenkmanden voor hem en haar

Voor een meer gepersonaliseerde benadering bieden wij speciaal samengestelde Valentijnsgeschenkmanden, zowel voor hem als voor haar. Deze manden bevatten een zorgvuldige selectie van producten, variërend van verfijnde delicatessen tot luxe verzorgingsproducten, en vormen zo het ideale cadeau voor je partner. Elke mand is samengesteld met oog voor detail en kwaliteit, waardoor je een onvergetelijke indruk achterlaat.

Verse valentijnsboeketten en bloemstukken

De kern van ons Valentijnsaanbod zijn de verse, handgemaakte valentijnsboeketten. Onze bloemisten creëren met passie en vakmanschap prachtige arrangementen die de essentie van jouw liefde perfect weergeven. Of kies ervoor om zelf iets samen te stellen; met een ruime keuze aan bloemen kun je een boeket creëren dat echt persoonlijk is.

Naast verse bloemen bieden we ook stijlvolle droogbloemencreaties en bloemstukken, ideaal voor wie op zoek is naar een duurzaam en blijvend geschenk. Onze droogbloemencreaties combineren schoonheid met het gemak van weinig onderhoud, waardoor ze een populaire keuze zijn voor Valentijnsdag.

Bezoek Tuincentrum Bloemenland en ontdek ons uitgebreide Valentijnsassortiment. Laat ons je helpen de perfecte verrassing te vinden die jouw liefde op de mooiste wijze uitdrukt.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Artikelaanbod