Kunnen wij u helpen

09:00 - 18:00

Breng een bezoekje

 Grote Steenweg 10/0
2431 Veerle

Vier Moederdag bij Bloemenland

Vier Moederdag bij Bloemenland

De zomer is in volle gang en dat betekent dat een van de meest speciale dagen voor alle moeders nadert: Moederdag! Bij Tuincentrum Bloemenland in Laakdal zijn we er helemaal klaar voor om deze dag onvergetelijk te maken voor alle moeders. Op 15 augustus vieren we Moederdag en we hebben een overvloed aan prachtige boeketten en bloemstukken klaarstaan om de liefde voor alle moeders te vieren.

Verras je moeder met onze prachtige boeketten en bloemstukken

Bij Tuincentrum Bloemenland begrijpen we hoe belangrijk het is om je moeder te laten zien hoeveel ze voor je betekent. Wat is er nu mooier dan een kleurrijk boeket of een elegant bloemstuk om je waardering en liefde te uiten? Onze ervaren bloemisten hebben met liefde en zorg de meest schitterende arrangementen samengesteld, variërend van klassiek tot modern en van romantisch tot speels. Wat de stijl van je moeder ook is, wij hebben het perfecte boeket dat bij haar past.

Meer dan alleen bloemen: Ontdek onze geschenkmanden met verzorgingsproducten en versnaperingen

Natuurlijk zijn bloemen niet de enige manier om je moeder te verwennen. Bij Tuincentrum Bloemenland hebben we een breed scala aan geschenkmanden klaarstaan, gevuld met zachte verzorgingsproducten en heerlijke versnaperingen. Of je moeder nu houdt van ontspannende bad- en douchegels, aromatische kaarsen of smakelijke lekkernijen, we hebben voor ieder wat wils. Onze geschenkmanden zijn met zorg samengesteld en vormen een perfect cadeau om je moeder te laten zien hoeveel je om haar geeft.

Speciale openingstijden op 14 augustus: Extra geopend van 09.00-18.00 uur!

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om een geschikt moment te vinden om langs te komen. Daarom hebben we op 14 augustus onze deuren extra lang geopend, van 09.00 tot 18.00 uur. Zo heb je alle tijd om rustig rond te kijken, de mooiste boeketten en geschenken uit te zoeken en jezelf te laten inspireren door onze prachtige collecties.

Handig en snel: Onze bloemenkraam op de parkeerplaats

Als je het te druk hebt om binnen te komen, hebben we daar een oplossing voor! Op onze parkeerplaats staat een handige bloemenkraam waar je snel langs kunt rijden en een prachtig boeket kunt uitzoeken. Onze bloemenkraam is gevuld met een selectie van de mooiste bloemen en boeketten, zodat je snel weer op weg kunt met het perfecte cadeau voor je moeder.

Kies voor Tuincentrum Bloemenland in Laakdal voor een onvergetelijke Moederdag

Bij Tuincentrum Bloemenland streven we er altijd naar om speciale dagen nog specialer te maken. Met Moederdag op 15 augustus in het verschiet, nodigen we je van harte uit om bij ons langs te komen en je te laten verrassen door ons uitgebreide assortiment aan bloemen en geschenken. Laat je liefde zien aan je moeder met een prachtig boeket of een smaakvolle geschenkmand.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op 14 augustus van 09.00 tot 18.00 uur of op Moederdag zelf, 15 augustus. Laten we samen de liefde vieren voor alle geweldige moeders!