Kunnen wij u helpen

09:00 - 18:00

Breng een bezoekje

 Grote Steenweg 10/0
2431 Veerle

Een schoon zwembad in 5 stappen

Een schoon zwembad in 5 stappen

Het regelmatig onderhouden van uw zwembad met behulp van deze producten is niet alleen belangrijk voor de veiligheid en gezondheid van de gebruikers, maar kan ook de levensduur van uw zwembad verlengen en de kosten voor reparaties en vervangingen verminderen. Hier is een kort 5-stappenplan voor het schoonmaken van uw zwembad:

  • Stap 1 - Skimmen: Gebruik een zwembadskimmer om zoveel mogelijk vuil, bladeren en andere drijvende voorwerpen van het oppervlak van het water te verwijderen. Dit zorgt ervoor dat het water helder blijft en voorkomt verstopping van de filters.
  • Stap 2 - Borstelen: Borstel de wanden, de bodem en de hoeken van uw zwembad om algen en vuil te verwijderen. Gebruik een borstel met nylon haren en ga zachtjes te werk om het zwembadoppervlak niet te beschadigen.
  • Stap 3 - Filters reinigen: Reinig de zwembadfilters om alle vuil en afvalstoffen uit het water te filteren. Dit zorgt ervoor dat het water schoon en helder blijft en voorkomt verstoppingen van de filters.
  • Stap 4 - Chemie in balans brengen: Test de pH-waarde, chloorgehalte en alkaliteit van het water en pas deze indien nodig aan met behulp van de juiste zwembadchemicaliën. Hierdoor blijft het zwembadwater gezond en veilig om in te zwemmen.
  • Stap 5 - Zwembadstofzuiger gebruiken: Gebruik een zwembadstofzuiger om het vuil en afval van de bodem van uw zwembad te verwijderen. Dit zorgt ervoor dat uw zwembad helemaal schoon en fris is om in te zwemmen.

Dit zijn de belangrijkste stappen voor het schoonmaken van uw zwembad. Het is aan te raden om deze stappen regelmatig uit te voeren om ervoor te zorgen dat uw zwembad altijd in topconditie is.

Alles voor een kraaknet zwembad bij Tuincentrum Bloemenland in Laakdal

Heeft u een eigen zwembad? Dan is het natuurlijk belangrijk dat het water schoon is én blijft. Gebruik daarom goede onderhoudsmiddelen voor een zwembad of jacuzzi van BSI. Deze producten zijn bij Tuincentrum Bloemenland verkrijgbaar en zorgen ervoor dat u een schoon zwembad of een schone jacuzzi houdt. Bezoek onze winkel om het complete assortiment te bekijken.