Kunnen wij u helpen

09:00 - 18:00

Breng een bezoekje

 Grote Steenweg 10/0
2431 Veerle

Kom naar de gezellige Kippendagen bij Tuincentrum Bloemenland!

Wat kun je verwachten tijdens de kippendagen?

Op 9 en 10 maart vieren we het eerste opendeurweekend van het jaar met iets heel bijzonders: onze Kippendagen! Of je nu een ervaren kippenhouder bent of net begint met je eigen kippentuintje, dit weekend mag je niet missen!

De Kippendagen bij Tuincentrum Bloemenland zijn een uniek evenement dat liefhebbers van fladderende vrienden en tuinieren samenbrengt. Gedurende dit speciale opendeurweekend, dat dit jaar plaatsvindt op 9 en 10 maart, biedt het tuincentrum een bijzondere kans om diverse soorten kippen aan te schaffen, waaronder legkippen, Vorwerk kippen, Araucana kippen, sierkippen en zelfs kuikens. 

  • Koop een prachtig kippenhok en ontvang een GRATIS legkip om je avontuur te starten.
  • Bij elke kip die je adopteert, krijg je een zakje kippeneten helemaal GRATIS, zodat je nieuwe vrienden meteen thuis voelen.
  • Bestel je kippen op voorhand (t.e.m. zondag 3 maart) en ontvang een verrassingsgeschenk bij afhaling tijdens het opendeurweekend. Bestellen is eenvoudig via mail!

Naast deze pluimige vrienden wachten er tal van promoties op je in onze dierenafdeling. Mis deze unieke kans niet om je tuin te verrijken met het vrolijke getok van kippen en geniet van de versheid van eigen eieren elke ochtend.

Zien we jou tijdens de Kippendagen?

Kom langs bij Tuincentrum Bloemenland op 9 en 10 maart en maak van je tuin een paradijs voor zowel jou als je nieuwe kippenvrienden. 

Route & Openingstijden

We hebben 5 fantastische kippensoorten klaarzitten: