Kunnen wij u helpen

09:00 - 18:00

Breng een bezoekje

 Grote Steenweg 10/0
2431 Veerle

Bedankt juf! Bedankt meester!

Het schooljaar is bijna ten einde en het is tijd om onze geweldige juffen en meesters te bedanken voor hun onvermoeibare inzet en passie! Bij Tuincentrum Bloemenland in Laakdal begrijpen we hoe belangrijk het is om waardering te tonen, en daarom hebben we een leuk assortiment aan prachtige geschenken samengesteld om de juffen en meesters te laten zien hoeveel ze voor ons betekenen.

Of het nu gaat om een flesje sprankelende bubbels, heerlijke pralines of een verrukkelijke geschenkmand met lekkernijen, wij hebben voor ieder wat wils. Onze selectie is met zorg samengesteld om ervoor te zorgen dat er voor elk budget een geschikt geschenk is. We begrijpen dat niet iedereen dezelfde mogelijkheden heeft, dus we hebben ervoor gezorgd dat er voor ieder budget iets moois te vinden is.

Feestelijke flessen

Onze feestelijke flessen zijn perfect om het einde van het schooljaar te vieren. Kies voor een heerlijke bubbel, een wit of rood wijntje, een verfrissende rosé of een pakket om zelf Sangria te maken! Ze zullen de juf of meester zeker laten stralen en de feestelijke sfeer versterken.

Voor de trendy juf of meester

Met een hippe vaas of bloempot met zijden bloemen geeft u de juf of meester een blijvend aandenken aan jouw waardering. Ze kunnen de bloemen in hun klaslokaal of thuis neerzetten en genieten van de schoonheid zonder zich zorgen te hoeven maken over verzorging. Super trendy én toch makkelijk.

 

Een zoet geschenk

Voor de liefhebbers van chocolade hebben we heerlijke pralines die smelten op de tong en een onvergetelijke smaakbeleving bieden. En als je op zoek bent naar iets extra speciaals, raden we onze snoepdoosjes met lekkers aan. Deze zitten boordevol lekkernijen waar de juffen en meesters zeker van zullen genieten. 

Geschenken bij Tuincentrum Bloemenland

We willen dat onze geschenken het hart verwarmen en een glimlach op het gezicht van de juffen en meesters toveren. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat elk geschenk met liefde en zorg is uitgekozen, met oog voor detail en kwaliteit.

Dus ouders en leerlingen, laten we samen het einde van dit schooljaar vieren en onze waardering tonen aan de geweldige juffen en meesters. Bezoek Tuincentrum Bloemenland in Laakdal en ontdek ons uitgebreide assortiment aan geschenken. We staan klaar om je te helpen het perfecte geschenk te vinden dat past bij jouw budget en de persoonlijkheid van de juf of meester.