Kunnen wij u helpen

09:00 - 18:00

Breng een bezoekje

 Grote Steenweg 10/0
2431 Veerle

Frisdrank Geel

Welkom bij Bloemenland! Naast ons uitgebreide assortiment planten, kamerplanten en tuinbenodigdheden vindt u bij ons ook een ruim assortiment frisdrank om uw dorst te lessen op een warme dag. Lees hier welke frisdranken wij aanbieden tegen een voordelige prijs.

  • Coca Cola: Een van de populairste frisdranken ter wereld, Coca Cola is geliefd om zijn zoete, verfrissende smaak. Of u nu de voorkeur geeft aan de klassieke smaak of aan een van de vele variaties, wij hebben genoeg opties in de winkel.
  • Ice Tea: Als u op zoek bent naar een verfrissend drankje, dan is ice tea een geweldige optie. Met zijn mix van thee, fruitsmaken en zoetigheid is het de perfecte manier om af te koelen op een warme dag.
  • Red Bull: Voor wie op zoek is naar een energieboost is Red Bull het go-to drankje. Met zijn hoge cafeïnegehalte en unieke smaak is het een favoriet onder atleten, studenten en drukke professionals.
  • Fanta: Fanta is een fruitige frisdrank die wordt geleverd in een verscheidenheid van smaken, van klassieke sinaasappel tot meer exotische opties zoals passievrucht en mango. Het is de perfecte keuze voor degenen die een zoete, fruitige smaak willen zonder het zware gevoel van andere frisdranken.
  • Spa Water: Voor degenen die de voorkeur geven aan een meer natuurlijke, verfrissende optie, bieden wij een reeks spa waters. Doordrenkt met fruitsmaken en licht koolzuurhoudend, zijn ze de perfecte manier om gehydrateerd te blijven en te genieten van een subtiele, verfrissende smaak.

Naast onze ruime keuze aan frisdranken hebben we ook een restaurant waar u kunt genieten van een heerlijk drankje, snack of maaltijd. Ons menu heeft veel opties, allemaal gemaakt met de meest verse ingrediënten.

Vergeet niet dat we nog veel meer producten in de winkel hebben, zoals planten, kamerplanten, bloemen en alle plantbenodigdheden, dus kom vooral eens langs bij ons tuincentrum nabij Geel! Kijk op de kaart onder deze tekst voor onze locaties en openingstijden, en aarzel niet om onze vriendelijke medewerkers aan te spreken voor advies over onze producten en diensten. Graag tot ziens!

Plan uw route