Kunnen wij u helpen

09:00 - 18:00

Breng een bezoekje

 Grote Steenweg 10/0
2431 Veerle

Potterie en Beelden

Geef jouw tuin of balkon een compleet nieuwe uitstraling met de juiste potten voor jouw planten. Heb je een grote tuin? Kies dan voor grote tuinpotten die als echte eye-catchers werken. Geen tuin, maar wel een balkon? Top! Er zijn tal van oplossing om het balkon en de balkonrand op te fleuren. Een balkonbak hang je makkelijk over de reling en kan je vullen met jouw favoriete planten. 

Omdat het in ons land nog wel eens regent, is het belangrijk dat buitenpotten een goede afwatering hebben. Het overtollige (regen)water moet goed weg kunnen lopen, anders kunnen je planten verdrinken. Gelukkig hebben veel van onze buitenpotten al een afwateringsgat in de bodem. Zo voorkom je dat er te veel water in de pot blijft staan. 

Bloembakken, hangbakken en balkonbakken

Creëer diepte in de tuin door een laag wandje te maken met bloembakken. Vul deze met planten in een neutrale kleur of ga juist voor een stralende kleurcombinatie. Bloembakken lenen zich ook goed voor het spelen met planten. Plaats planten met verschillende hoogtes, bladstructuur of kleuren bij elkaar en geef iedere hoek in de tuin een uniek karakter. 

Bespaar ruimte door planten op te hangen aan de schutting. Zo is het aanzicht van een schutting net wat leuker en breng je afwisseling in de tuin. Hangbakken vind je met haken die gemakkelijk aan de schutting te bevestigen zijn, maar ook met kettingen waardoor je deze kunt ophangen aan bijvoorbeeld de goot van de schuur.  Voor aan het balkon kun je kiezen voor bakken die zo over de reling geplaatst kunnen worden. Geniet van het rustgevende uitzicht van een bloemenzee aan de balkonrand. Ook lenen balkons zich uitstekend voor hangende balkonbakken. Optimaliseer de kleine ruimte, zit fijn beschut maar toch lekker tussen het groen. 

Een tuinbeeld of fontein voor extra sfeer

Een tuinbeeld of fontein is niet alleen mooi om te zien. Maar ze geven ook leven aan je tuin. Door het stromende verse water worden insecten en vogels aangetrokken, die kunnen genieten van drinkwater en een wasbeurt. Ook zorgt het geluid van stromend water voor een rustgevend gevoel. Kortom het verrijkt niet alleen de sfeer maar ook de biodiversiteit, een win win situatie. 

Veel mensen kiezen voor een vijver maar dat is niet altijd mogelijk, het kan te gevaarlijk zijn voor kinderen of het onderhoud is te veel werk. Een fontein vereist minder onderhoud en is veilig voor kinderen, zo kun je de tuin alsnog verrijken met water! Ook fijn om te weten: doordat waterornamenten een pomp en eigen waterreservoir hebben kunnen ze zelfs op het balkon geplaatst worden.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Buiten