bloemschikken workshops bloemschikken workshop bloemschikken bloemstukken
bloemschikken workshops bloemschikken workshop bloemschikken bloemstukken
bloemschikken workshops bloemschikken workshop bloemschikken bloemstukken

 

NIEUWE WORKSHOPS op de site!


Nieuwe workshops vanaf september wegens heupproblemen lesgeefster 


Workshops bloemschikken

Hou je van bloemschikken en wil je hier graag in bijleren? Of zoek je een toffe, ontspannende hobby waarbij je je creativiteit kan uiten? Dan zijn de workshops bloemschikken bij Bloemenland echt iets voor jou! Op deze pagina vind je een overzichtje van onze voorbeeldbloemstukken en de prijzen. Onderaan de pagina kan je je tevens online inschrijven. Om deze workshops zo vlot mogelijk te laten verlopen, zijn er ook enkele aandachtspunten:

 

  • Bij onze bloemschiklessen is alles inbegrepen, tenzij anders vermeld. Op die manier heb je steeds de juiste materialen bij de hand en kan je volledig ontspannen naar de les komen. Het enige wat je steeds zelf moet meebrengen zijn een schaar, een snoeischaar, een lijmpistool en lijmstaven (allemaal verkrijgbaar in onze winkel).
  • De lessen kunnen gevolgd worden door zowel beginners als gevorderden. Ook kan je les per les inschrijven, zonder gebonden te zijn aan de hele reeks.
  • Uit de voorbeeldstukken kiest iedereen een bloemstuk dat hij/zij wil namaken, en geeft dit door bij de inschrijving. Tevens kies je uit de keuzelijst zelf een datum die voor jou past.
  • De lessen in de namiddag starten om 13u en eindigen rond 16u. De avondlessen starten om 18u en eindigen ten laatste om 22u.
  • Het is niet toegestaan om materialen (zoals groen, roosjes, kerstballen,... ) van thuis mee te brengen. Ondergronden zoals potten en schalen mogen wel meegebracht worden.
  • Indien je op een ingeschreven les niet aanwezig kan zijn, verwittig je ons ten laatste 24 uur op voorhand via telefoon. We kunnen het voorschot dan verplaatsen naar een andere datum. Wie zich niet op tijd afmeldt, is zijn voorschot kwijt.
  • Tijdens de workshops kan je genieten van gratis warme dranken en water tijdens de pauze. Andere frisdranken of gebak zijn beschikbaar tegen betaling.
  • Wil je graag met andere kleuren werken dan het voorbeeldbloemstuk, dan kan dit steeds besproken worden met de lesgeefster. Bepaalde stukken kunnen ook een maat kleiner of groter gemaakt worden.

 

Heb je nog verdere vragen, dan kan je steeds langskomen in onze winkel om de bloemstukken te bezichtigen, je in te schrijven of informatie te vragen. Je kan ons ook altijd bereiken via het contactformulier op deze website!