tuincentrum bloemen planten bloemen en planten
tuincentrum bloemen planten bloemen en planten
tuincentrum bloemen planten bloemen en planten

Tuincentrum Bloemenland

Het tuincentrum van Bloemenland is een droom voor iedereen die houdt van bloemen en planten, of die graag actief bezig is in zijn tuin. Je ontdekt hier een breed scala aan diverse buiten- en binnenplanten, samen met allerlei accessoires en gereedschappen. Daarnaast kan je in ons tuincentrum ook workshops bloemschikken volgen. In deze rubriek lees je meer over de verschillende producten en workshops die tuincentrum Bloemenland je aanbiedt.

Bloemen en planten in tuincentrum Bloemenland

Ben je op zoek naar geurige bloemen om je interieur op te frissen? Wil je jouw tuin doen opleven met een aantal prachtige planten? Of heb je groene vingers en wil je graag je eigen moestuin aanleggen? Dan kon je nergens beter terechtkomen dan bij Bloemenland. In ons tuincentrum vind je een brede waaier aan diverse bloemen en planten voor binnen en buiten, inclusief een groot aanbod aan snijbloemen, bloemstukken en boeketjes. Tevens beschikt ons tuincentrum over een eigen kwekerij van kamerplanten, perkplanten en tuinplanten. Hierdoor kunnen wij je planten van topkwaliteit bieden aan gunstige prijzen! In het voorjaar tref je hier een ruim assortiment aan van onder andere violen, primula’s, geraniums en petunia’s, en in het najaar bieden wij je de mooiste chrysanten en cyclamen aan.

Bloemen en planten in tuincentrum Bloemenland.

In ons tuincentrum vind je alles wat je nodig hebt

Wie houdt van tuinieren, die vindt bij tuincentrum Bloemenland alles wat hij nodig heeft. Naast het grote assortiment bloemen en planten bieden wij je namelijk ook tal van andere tuinartikelen. Ga je bijvoorbeeld een moestuin aanleggen, dan kan je bij ons alle mogelijke moestuinbenodigdheden aankopen. Voorts beschikt ons tuincentrum ook over een potterie-afdeling waar je diverse bloempotten en plantenbakken aantreft. Esthetisch of functioneel, groot of klein, in beton, plastic, of een ander materiaal: hier vind je het allemaal! Tot slot biedt tuincentrum Bloemenland je ook een grote verzameling aan van tuingereedschap van een aantal kwalitatieve merken. Wil je hier meer over ontdekken, neem dan zeker een kijkje op de pagina “Tuingereedschap”.

Kom eens langs in tuincentrum Bloemenland.

Volg een van de workshops die ons tuincentrum aanbiedt

Hou je van bloemschikken en wil je hier graag wat over bijleren? Dan kan je je bij tuincentrum Bloemenland inschrijven voor workshops bloemschikken, zowel voor beginners als voor gevorderden. Elke maand kan je uit zo’n 7 voorbeeldstukken kiezen welk exemplaar je zelf wil maken. De prijzen variëren van € 26 tot € 70, waarin alles inbegrepen zit. Op die manier kan je in ons tuincentrum volledig ontspannen komen bloemschikken: al het materiaal ligt klaar, de lesgeefster legt uit hoe er te werk wordt gegaan en dan kan je starten. De lessen vinden plaats op verschillende dagen waaronder ook een avond-, dag- en zaterdagnamiddagcursus. Je hoeft de lessen bovendien niet in reeks te volgen, maar kan gewoon per les inschrijven. Vooraf inschrijven is wel verplicht! Op de pagina “Workshops” ontdek je hier meer over.

Kom eens langs in tuincentrum Bloemenland

Een groot aanbod bloemen en planten, prachtige bloemstukken en boeketten, een ruime potterie-afdeling, tuingereedschap in alle soorten, en ga zo maar verder: tuincentrum Bloemenland in Laakdal is absoluut een bezoekje waard voor iedereen die houdt van bloemen, planten en tuinieren. Van dinsdag tot zaterdag zijn wij geopend van 9u-18u, en ons tuincentrum is ook open op zondag van 9u-17u. Bovendien zijn we makkelijk te bereiken via de autostrade vanaf de afrit Geel-West. Aarzel dus niet en spring gerust eens binnen in ons tuincentrum! Heb je nog vragen, dan kan je ook altijd een e-mail sturen op info@tuincentrumbloemenland.be of ons contacteren via het formulier op deze website.