bloemschikmateriaal bloemschikken bloemstuk workshops bloemschikken
bloemschikmateriaal bloemschikken bloemstuk workshops bloemschikken
bloemschikmateriaal bloemschikken bloemstuk workshops bloemschikken

Bloemschikmateriaal

Koop je geregeld een mooi bloemstukje om je huis op te fleuren? Of wil je iemand verrassen met een uniek bloemstuk? Dan kan je misschien wel zelf aan de slag gaan en starten met bloemschikken. Iedereen die een beetje creatief is aangelegd kan hier makkelijk mee beginnen; het enige wat je nodig hebt is het juiste bloemschikmateriaal. Beginnen jouw vingers al te kriebelen? Ga dan eens langs bij huis- en tuincentrum Bloemenland in Laakdal, want hier vind je al het bloemschikmateriaal dat je nodig hebt. Bovendien kunnen zowel beginnende als gevorderde hobbyisten bij ons een workshop bloemschikken volgen. Lees gauw verder om hier meer over te ontdekken!

Welk bloemschikmateriaal heb je zoal nodig?

Ben je als hobbyist op zoek naar het nodige bloemschikmateriaal, dan vind je bij Bloemenland zeker en vast wat je zoekt. Wij hebben namelijk een zéér ruime bloemschikafdeling die enig is in de streek, zowel qua omvang als qua prijs! Wat betreft ons bloemschikmateriaal bieden we een groot assortiment aan van onder andere oasis, parels, isomo, draadartikelen, exotische vruchten, foamroosjes en diverse mossen en takken, kortom: alles wat je nodig hebt om een prachtig en uniek bloemstuk tevoorschijn te toveren. Naast dit uitgebreide gamma aan bloemschikmateriaal kan je bij ons bovendien ook workshops bloemschikken volgen, om de kneepjes van het vak helemaal onder de knie te krijgen.

 

Naast bloemschikmateriaal ook workshops bloemschikken

Iedereen die geïnteresseerd is in bloemschikken kan zich bij Bloemenland inschrijven voor een workshop. Elke maand staan er ongeveer 7 bloemstukjes klaar waaruit je kan kiezen. De prijs voor deze workshops varieert van € 26 tot € 70, waarin al het nodige bloemschikmateriaal zit inbegrepen.

Naast bloemschikmateriaal ook workshops bloemschikken.
Je hoeft zelf dus helemaal niets te voorzien: alles staat voor je klaar bij aankomst! Ook geeft de lesgeefster je alle nodige uitleg, zodat je makkelijk aan de slag kan gaan om het voorbeeldbloemstuk te evenaren. Je kan lessen volgen op verschillende dagen waaronder een avond-, een dag- en een zaterdagnamiddagcursus. Het is niet nodig om de lessen in reeks te volgen: je kan je ook inschrijven per les. Vooraf inschrijven is wel steeds verplicht, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat al het nodige bloemschikmateriaal aanwezig is.
Bloemschikmateriaal nodig?

Bloemschikmateriaal nodig?

Bezoek Bloemenland! Ben je een gevorderd bloemschikker of sta je op het punt om aan deze nieuwe hobby te beginnen? Dan vind je bij Bloemenland in Laakdal (provincie Antwerpen) al het bloemschikmateriaal dat je nodig hebt. Wie dat wil, kan zich bij ons ook inschrijven voor een workshop bloemschikken. In de prijs hiervoor zit alles inbegrepen, ook het bloemschikmateriaal. Je kan bij ons dus helemaal ontspannen komen bloemschikken, zonder dat je zelf aan iets moet denken. Wens je meer informatie te ontvangen over ons bloemschikmateriaal of over onze workshops, geef ons dan een seintje op info@tuincentrumbloemenland.be, via het contactformulier op deze website, of spring eens binnen in onze winkel.