bloemstukken snijbloemen boeketten verse snijbloemen
bloemstukken snijbloemen boeketten verse snijbloemen
bloemstukken snijbloemen boeketten verse snijbloemen

Snijbloemen en bloemstukken

Als pronkstuk op tafel tijdens een etentje, als kleurrijke decoratie op een lage kast, of als verjaardagscadeau aan een geliefde: je kan bloemstukken gebruiken in de meest uiteenlopende situaties. Wil je nog snel een cadeau voor iemand kopen of wil je gewoon jezelf verwennen met prachtige verse bloemen, dan kan je altijd terecht bij Bloemenland. In onze bloemenwinkel vind je een ruim assortiment aan bloemstukken en losse snijbloemen.

Bloemstukken voor elke gelegenheid

Bij Bloemenland kan je terecht voor zowel moderne bloemstukken als meer klassieke exemplaren. Er staan verschillende bloemstukken en boeketten voor je klaar in de winkel, zodat je snel een keuze kan maken indien je op zoek bent naar een leuk cadeau. Maar onze bloemstukken zijn niet enkel geschikt als cadeau: ook voor andere gelegenheden bieden we verschillende mogelijkheden. In onze bloemenwinkel liggen tevens fotoboeken ter beschikking met voorbeelden van bruidsboeketten en rouwbloemstukken. Deze kan je rustig doorbladeren en zo een boeket of bloemstuk van je keuze bestellen. Of heb je ergens anders iets moois gezien? Dan kan je ook steeds zelf een voorstel meebrengen, waar wij dan vervolgens een prijs voor opmaken.

Bij Bloemenland kan je terecht voor zowel moderne bloemstukken als meer klassieke exemplaren.

Stel zelf je bloemstukken samen met verse snijbloemen

Naast het assortiment voorgemaakte bloemstukken kan je ook altijd zelf iets samenstellen. Bloemenland beschikt namelijk over een groot aanbod van verschillende soorten snijbloemen die je kan combineren zoals jij dat wenst. Wil je gewoon enkele losse bloemen kopen? Wil je een volledig boeket laten samenstellen? Of wil je zelf kiezen welke snijbloemen er in je bloemstuk verwerkt worden? Geen probleem! Ons team stelt met plezier de mooiste bloemstukken en boeketjes voor je samen.

Voor mooie bloemstukken en verse snijbloemen ben je aan het juiste adres bij Bloemenland in Laakdal.

Boeketten en snijbloemen aan mooie prijzen

Elke zondagnamiddag vanaf 15u kan je bij Bloemenland profiteren van losse snijbloemen aan halve prijs uitgezonderd op feestdagen. Op vrijdag is het dan weer bloemendag. Dit betekent dat je de hele dag kan kiezen uit een aanbod van boeketjes voor slechts € 5. Ben je nog snel op zoek naar een cadeau of geniet je zelf graag van de geur van verse bloemen in huis? Haast je dan zeker naar onze winkel op maandag of vrijdag en geniet van de mooie prijzen op onze snijbloemen en boeketten! Let wel op: deze acties zijn niet geldig op en rond feestdagen.

 

Prachtige bloemstukken en snijbloemen

Voor mooie bloemstukken en verse snijbloemen ben je aan het juiste adres bij Bloemenland in Laakdal. Er staan altijd voorgemaakte bloemstukken en boeketten voor je klaar, of wie wil kan ook zelf iets samenstellen.
Wil je een speciaal bloemstuk laten maken of heb je iets heel specifiek in gedachten, laat dit ons dan zeker weten. Samen bekijken we hoe we jouw wensen kunnen waarmaken! Voor meer informatie over onze bloemstukken en bloemen kan je ons altijd contacteren op info@tuincentrumbloemenland.be of via het contactformulier op deze website.