hobbywinkel hobbymaterialen bloemschikmaterialen knutselen
hobbywinkel hobbymaterialen bloemschikmaterialen knutselen
hobbywinkel hobbymaterialen bloemschikmaterialen knutselen

Hobbywinkel Bloemenland

Bloemenland te Laakdal is niet enkel gekend als huis- en tuincentrum: ook als hobbywinkel hebben we onze klanten heel wat te bieden. Is creatief bezig zijn voor jou een dagelijkse activiteit of wil je speciaal voor iemands verjaardag iets uniek in elkaar knutselen? Dan vind je in onze hobbywinkel gegarandeerd de benodigdheden die je zoekt. Jong en oud, beginnend of gevorderd: elke liefhebber van creativiteit is welkom in Bloemenland!

Een hobbywinkel voor iedereen.

Een hobbywinkel voor iedereen

Bloemenland is werkelijk een hobbywinkel voor iedereen. Al wie graag creatief aan de slag gaat, die is hier aan het goede adres! Bij ons vind je een enorm uitgebreid aanbod aan verschillende hobbymaterialen om te schilderen, om zelf cadeautjes te maken, om sieraden te ontwerpen, om te knutselen met je kinderen, om decoratie te maken voor je huis, en zo gaat de lijst nog wel even verder. Spring gerust eens binnen in onze hobbywinkel om meer te ontdekken over ons aanbod, of bekijk de pagina “Hobbymaterialen” voor verdere uitleg. Of ben je misschien op zoek naar iets speciaals en weet je niet zeker of je dat in onze hobbywinkel wel kan vinden? Dan kan je ons altijd eerst contacteren via e-mail of via het formulier op deze website. Wij geven je graag de nodige info!

Ook bloemschikmateriaal in onze hobbywinkel

Parels, speciale lijmen, klei, isomovormen en nog veel meer: je vindt het allemaal in hobbywinkel Bloemenland. Maar dat is niet alles, want ook bloemschikkers kunnen bij ons terecht voor al hun benodigdheden. Ons aanbod bevat onder andere oasis, draadartikelen en verschillende soorten versiering. Ben je een rasechte hobbyist of zoek je nog een ontspannende hobby om je creativiteit te uiten, dan kan je in onze hobbywinkel trouwens ook workshops bloemschikken volgen. Elke maand kan je kiezen uit verschillende bloemstukjes die je graag zou willen namaken, waardoor zowel beginners als gevorderden kunnen deelnemen. Tevens zijn er verschillende dagen waarop de lessen plaatsvinden. De prijs van een workshop varieert van € 26 tot € 70, waarbij alle bloemschikmaterialen inbegrepen zitten. Ontdek er meer over op de pagina “Workshops”.

Ook bloemschikmateriaal in onze hobbywinkel.

Bloemenland, de hobbywinkel in je buurt

Een hobbywinkel waar je alles kan vinden om jouw creatieve hobby uit te oefenen: dat is Bloemenland in Laakdal (provincie Antwerpen). Ons assortiment bevat voor iedere knutselaar de nodige materialen, waaronder ook een groot aanbod bloemschikmaterialen. Elke hobbyist of bloemschikker is dan ook van harte welkom in onze hobbywinkel! Van maandag t.e.m. zaterdag zijn wij geopend van 9u-18u, en op zon- en feestdagen van 9u-17u. Voor verdere inlichtingen kan je ons bereiken op info@tuincentrumbloemenland.be.