hobbymaterialen bloemschikken hobby-artikelen cadeau
hobbymaterialen bloemschikken hobby-artikelen cadeau
hobbymaterialen bloemschikken hobby-artikelen cadeau

Hobbymaterialen

Ben je graag met je handen bezig? Is bloemschikken echt jouw ding? Of wil je een uniek cadeau in elkaar knutselen voor een speciaal iemand? Dan heb je natuurlijk ook heel wat verschillende hobbymaterialen nodig, afhankelijk van wat je juist wil doen. Bij Bloemenland in Laakdal kan je inspiratie opdoen voor al je creatieve bezigheden, en kan je alle hobbymaterialen kopen die je nodig hebt. In wat volgt ontdek je meer over het ruime hobby-assortiment van Bloemenland!

Talloze hobbymaterialen

In de hobby-afdeling van Bloemenland vindt iedere creatieveling de hobbymaterialen die hij nodig heeft. Parels (waaronder ook strijkparels) en parelbenodigdheden, klei en gipspoeder, styroporvormen om te verven of te versieren, kwalitatieve handwerkpakketten, en nog veel meer. Ook zeer populair onder de hobbymaterialen is Handy-Tex. Dit is een soort dikke lijm die dienst doet als textielverharder. Dit product wordt vooral gebruikt om onder andere doeken te draperen en te laten verharden, en laat zich ook perfect combineren met andere hobbymaterialen zoals klei, steen of keramiek. Wens je meer informatie over deze lijm of over onze andere hobby-artikelen, neem dan gerust contact op met ons via het contactformulier.

 

Ook hobbymaterialen om te bloemschikken

Naast alle hobbymaterialen die we hierboven opsomden, beschikt Bloemenland ook over een enorm assortiment voor wie houdt van bloemschikken. Onze bloemschikafdeling is dan ook enig in de streek en biedt echt álle materialen voor zowel de beginnende als de gevorderde bloemschikker.

Ook hobbymaterialen om te bloemschikken.
Hobbymaterialen in Bloemenland.

Van isomo tot draadartikelen, van oasis tot takjes en mossen, van exotische vruchten tot foamroosjes, en ga zo maar verder: in dit assortiment vindt iedere hobbyist de hobbymaterialen die hij zoekt. Wil je nog een stapje verder gaan, dan kan je bij Bloemenland ook een workshop bloemschikken volgen. Alle benodigde hobbymaterialen zitten dan in de prijs inbegrepen, zodat je zelf aan niets meer hoeft te denken en gewoon ontspannen kan komen bloemschikken. Op de pagina “Workshops” kan je de voorbeelden bekijken van de bloemstukken die je kan maken, en je kan je hier ook meteen online inschrijven mits een voorschot van € 10.

 

Hobbymaterialen in Bloemenland

Zoek je een hobbywinkel waar je alle materialen kan kopen die je nodig hebt om je creatieve bezigheden uit te voeren?

Dan ben je goed terechtgekomen bij Bloemenland in Laakdal (provincie Antwerpen). Onze hobby-afdeling beschikt over tal van verschillende hobbymaterialen, van parels en lijmen tot gips en styroporvormen. Ben je benieuwd wat er nog allemaal te vinden is in onze winkel? Dan kan je ons altijd contacteren of gewoon eens binnenspringen in onze winkel. Bloemenland is makkelijk te bereiken vanuit alle richtingen, ook vanaf de autostrade via de afrit Geel-West.